Observatori Ciutadà Municipal de les Franqueses del Vallès empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok
Projecte
El pressupost municipal. Claredat i participació.
Actualment, en el marc de la nostra cultura política, les administracions públiques solen ser poc transparents a l’hora de posar els seus comptes a l’abast de la ciutadania. Aquesta opacitat limita la participació real dels electors en les decisions consistorials més enllà del vot cada quatre anys o d’alguna moció de tant en tant, impulsada per algun partit. Conscients d’aquesta argúcia, l’OCM les Franqueses posa en servei aquest web d’informació sobre com s’administren els nostres recursos públics municipals amb el propòsit de fer assequibles aquestes dades a tothom.

Així, en clarificar la gestió dels més de 17.000.000 d’euros del pressupost municipal, se’ns fa evident, també, com cada opció econòmica sempre és el resultat d’una preferència respecte d’altres possibles partides no ateses.

Perquè al capdavall aquest és l’objectiu: aconseguir que l’Ajuntament de les Franqueses sigui el màxim de transparent possible per tal que els veïns i veïnes puguem controlar directament la gestió dels nostres comptes públics.